Zobacz pełną wersję : sprezyny VIII GEN
jakiej firmy sprezynki byscie polecili?mam 1.8 vtec wersje sport i chce wymienic sprezynki na np weitec -30mm.czy jak zaloze h&r -40mm amortyzatory wytrzymaja?
tak ma siedziec:
http://images22.fotosik.pl/4/f40756887d7fe532.jpg (www.fotosik.pl)
jakiej firmy sprezynki byscie polecili?mam 1.8 vtec wersje sport i chce wymienic sprezynki na np weitec -30mm.czy jak zaloze h&r -40mm amortyzatory wytrzymaja?
tak ma siedziec:
Obrazek (www.fotosik.pl)
Wedlug H&R przy sprezynach -30 mm i -40 mm moga zostac fabryczne sprezyny. Sam rozwazam montaz sprezyn -30 mm H&R ale w Niemczech koszty montazu sa koszmarnie wysokie. Poczekam do dluzszego wyjazdu do Polski i byc moze wtedy to zrobie.
zalezy jaki chcesz uzyskac efekt..
h&r sa dosc twardymi sprezynami.
eibachy troszke lagodniejsze.
W miare nowe auto, wiec amorki powinny byc zdrowe.
Spokojnie wsadzilabym -30, wiecej chyba nie ma co szalec, w koncu drogi mamy jakie mamy.
Zakladajam oczywiscie, ze specjalnie wyczynowo nie jezdzisz.
Bo jesli, to niestety polecalabym wymiane kpl. wraz z amorami..
no ale wiadomo, ze to kosztowna przyjemnosc.
Powodzenia w modach, swoją droga ja wlasnie bede wsadzala do siebie supersporty sprezyny i pozostaje oczekiwac az amory sypna sie, i wtedy i je trza bedzie wymienic.
w Niemczech koszty montazu sa koszmarnie wysokie
mieszkasz w niemczech, zarabaisz wiecej, drozsze sa tez uslugi.. smieszy mnie troche takie skapstwo ;) mieszkajac w HH tez dziwnie brzmial rachunek u wulkanizatora, ale zarabiajac tam spokojnie zaplacilem, a przelicznik powinien Ci sie skasowac :)
sorka za OT.
sprezyny wymienia mi chlopaki z hondy.jednak zdecydowalem sie na weiteki. :aloha:
jak zmienisz, daj znaka jak sie jezdzi.
Zadowolenia z jazdy ;)