PDA

Zobacz pełną wersję : Kradzież Civik

kicibobek
24-02-07, 20:17
Witam. Czy zauwazylisvcie ostatnio mala zaleznosc. Zaczeto dosc w malym czasie krasc dosyc duza ilosc civiczek. Zaczynam sam sie bac. Co o tym myslicie. Nie boicie sie? jak sie zabezpieczacie?

morobert
24-02-07, 20:35
i ja jestem bardzo ciekawy co wy robicie aby ustrzec swoje Hanie , Pytanko gdzie podłączyć pstryczek/elektryczek co by nie mogli go odpalić ? :d

seawater
24-02-07, 20:46
Łomatko kicibobek... Składnia Twojego posta woła o pomstę do Nieba :)
Od zabezpieczeń jest dział Tematyczne. Ja osobiście nie zauważyłem, żeby nagle zaczęło ginąć więcej Civiców.

morobert
24-02-07, 20:52
Wiesz co poliglotą to ja nie jestem moze u ciebie w (mieście) nic takiego nie widać ale w Warszawie człowieku to sie dzieje naprawde ! :bicie:

ppm702
24-02-07, 21:18
przykro mi, zamykam

Lcfr
24-02-07, 21:21
Witam. Czy zauwazylisvcie ostatnio mala zaleznosc. Zaczeto dosc w malym czasie krasc dosyc duza ilosc civiczek. Zaczynam sam sie bac. Co o tym myslicie. Nie boicie sie? jak sie zabezpieczacie?

1. zakładsz temat nie w tym dziale
2. robisz juz którys raz z rzedu bałagana na forum
3.

Zaczynam sam sie bac.

my tez...

Co o tym myslicie.

z honda zaczyna sie robic jak z VW - jest coraz popularniejszym autem i częsci są potrzebne...

Nie boicie sie?

boimy sie - jak juz napisałem wyzej....

jak sie zabezpieczacie?

tradycyjnie.... ewentualnie metoda kalendarzyka...

masz juz 2 warny i trzeci moze byc dla Ciebie bardzo dotkliwy... Mam dzis dobry dzien wiec tzw. chińskie ostrzezenie.... ogarnij sie troszke i zastanów zanim cos znów napiszesz...

Rikoo
24-02-07, 21:24
przykro mi, zamykam

to zamknij ;)