PDA

Zobacz pełną wersję : POMOCY! Przestawiony Zderzak!

Spidi
24-02-07, 10:05
WITAM wszystkich! Jestem nowy na tym Forum ale jeśli chodzi o japońskie cuda techniki to fanem HONDY jestem jeszcze od kołyski... ;)
DO RZECZY: Ostatnio miałem nieciekawą przygode :/ gdyż koleś w passacie (którego przy tej okazju pozdrawiam F*** YOU :djablek: )który zatrzymał się przedemną nagle wrzucił wsteczny i rura we mnie, na moje nieszczęscie a jego raczej tak miał hak holowniczy i przydzwonił nim w mój zderzak, nie pękł coprawda ale jest starsznie przesunienty w tył w stosunku do Maski.. wiem że trzeba go pewnie odkręcić i poprostowac "zaczepy" tylko jak? szukałem na starych postach ale nic nie znalazłem do V gen. dodam Moja Hania to hatchback V gen. z 93r... POMOCY!!!

Jarek104
24-02-07, 11:11
zderzak jest mocowany od gory na 5 bodajze srub, ktore wudac jak otworzysz maske...
poza tym gdzies tam do błotników od dołu i to tyle. Nie pozrywalo Ci mocowan?

Spidi
24-02-07, 11:14
NIE wszystko jest oki tylko cały zderzak jest przesunienty w stosunku do maski o jakieś 1,5-2cm(paskudnie to wygląda) nie wie ktoś dokłądnie gdzie jest on mocowany?

Blend
24-02-07, 12:52
zderzak jest mocowany od gory na 5 bodajze srub, ktore wudac jak otworzysz maske...
poza tym gdzies tam do błotników od dołu i to tyle. Nie pozrywalo Ci mocowan?

To tyle. Jak ci tak wjechał to niestety mógł wcisnąć pas przedni :smutnyy: Masz na niego namiary? Powinien płacic!!!

Spidi
24-02-07, 13:01
Właśnie pech chciał ze wtedy było już Ciemno bo to było po 21szej i *****iście mi się spieszyło i tylko wysiadłem z samochodu zrypałem gościa popatrzyłem czy nic nie jest połamane i pojechałem dalej, dopiero następnego dnia rano zobaczyłem zę jest on przesunienty... ;/ czyli tylko tyle jest tych śrubek?