Zobacz pełną wersję : Problem z oparciem tylnej kanapy...
Witam. Otóż już od dłuższego czasu mam problem ze stukaniem na zakrętach tylnego oparcia kanapy :/ Powoli zaczyna mnie to denerwować ehh... Myślę że problem tkwi w tych zamkach które się zatrzaskuje oparcie kanapy. Próbowałem już obkleić taśmą izolacyjną te haczyki na które zatrzaskuje się zamek ale to nic nie daje bynajmniej nie na długo, dopóki ktoś nie siądzie z tyłu. Macie na to jakiś patent ? Bo dźwięk stukania tego oparcia zaczyna mnie irytować. Z Góry Dzięki za Pomoc. Pozdrawiam
A pewny jesteś, że stuka oparcie przy tych zamkach? Może to dolne mocowanie, albo półka bagażnika?
Albo klapa. Konkretnie zamek klapy.
Być może dolne mocowanie oparcia kanapy ten cały zawias ale napewno kanapa a nie klapa. A Da się coś z tym zrobić ?
stuka Ci cały czas? poproś kogoś żeby pojeździł Twoim autem a Ty posiec na tylnej kanapie i sprawdź czy to na pewno to bo dźwięków z tylnej części angielki jest sporo:) jeśli to kanapa to jak siądziesz z tylu i sie oprzesz to powinna być cisz..:D