Zobacz pełną wersję : głośnik niskotonowy Peiying
Mam do kupienia głośnik niskotonowy Peiying, ale nie wiem co to jest i czy warto...
A może spytam inaczej: jaki głośnik za ok 200 zł do skrzyni ?
EDIT:
Dzisiaj widziałem wzmacniacz Peiying za 430 zeta.60 amper zabezpieczenie.Chłopaki no słyszeliście o tym?Coś mi sie wydaje ze nie jest to dobra firma...
Słyszeliście sam używam takiego kompletu i jest ok a dokoładnie jaki jest model tego wzmacniacza i głośnika a tak na marginesie pisze się PEIYING :)
Masz racje zrobiłem błąd.Napisz mi cos wiecej o tym wzmaku i jaki konkretnie masz glosnik?Kupilem wzmacniacz 2H30R 1200 Wat, ale nie wiem jak to gra bo jeszcze nie podlaczylem.Napisz cos wiecej na temat.
A glosnik jak masz zabudowany?W skrzynie? Ile litrow?Zamknieta? Otwarta?
Czyli wiedziałeś co kupić to na chwilę obecną najlepszy model jaki był sporwadzony do polski z tej firmy. Ja mam ten głośnik py-ha300a7 dwucewkowy naprawdę pięknie gra i żeby było śmieszniej to w zwykłej takiej okrągłej tubie firmy Dibisi wcześniej był tam jakiś zwykły głośnik 30cm ale mi się lekko przyfajczył więc włożyłem ten peiyinga i jest ok wzmacniacz mam gorszy py2c02r ile zapłaciłeś za ten wzmacniacz
To jest produkowane na 3 zmianę w CHINQANPENG, w tej samej fabryce co zestawy SINQUING
Za nowy wzmacniacz dałem 400. Jakie masz kable zasilające do niego?
No to spoko.Powiem Ci ze ten wzmacniacz jest super wykonany.Caly metalowy, zaslonięte wtyki i wejscia, nie ma mozliwosci uszkodzenia.Jeden problem to jest to ze ma 51 cm dlugosci i na poziomo nie wejdzie mi z tylu na siedzenie ;-) Podobno jest chłodzony powietrzem.Chyba wszystkie Peiyingi maja sterowanie podbicia basu, ktore mozna podciagnac do kabiny.Ja tez mam ;) Bede do niego podlaczal tube blaupunkta i chyba sie zjara :speszony: W przyszlosci glosnik Peiying i jakas skrzynia.