Zobacz pełn± wersję : Tabliczka znamionowa...brak
W hani brakuje mi tabliczki znamionowej...
Czy wiecie gdzie w wawie mozna dorobic t± tabliczkę???
wersje usa nie mialy tabliczek
Skierowanie z wydziału komunikcji na nabicie "Zastępczej tabliczki znamionowej" potem ¶migasz na stację diagnostyczn± któr± najprawdopodobniej wskaże Ci wydział komunikacji i tam Ci j± wykonaj±. Cena jest urzędowa Tabliczka+zamocowanie= 36 PLN nie wiem tylko ile skierowanie kosztuje. Ale u mnie na stacji (w pracy) tak się to odbywa.
skoro wiadomo ze wersje amerykanskie moga takiej tabliczki nie miec to trzeba tylko sprawdzic jaka sie ma wersje....
jezeli amerykanska to nic nie trzeba robic bo sztukowanie dodatkowej tabliczki moze byc podejrzane
jezeli europejska to trzeba dorobic i tyle
jezeli amerykanska to nic nie trzeba robic bo sztukowanie dodatkowej tabliczki moze byc podejrzane
Nie zgadzam sie z tob± Lcfr bylem wczoraj na przeglodzie i musze tabliczke wyrobic w moim eh2. Powiedzial mi ze jest wymagana na przeglodzie w europie dostalem kwitek.
A mialem sobie wyrobic sam a teraz musze placic ok 80 zł
Nie zgadzam sie z tob± Lcfr bylem wczoraj na przeglodzie i musze tabliczke wyrobic w moim eh2. Powiedzial mi ze jest wymagana na przeglodzie w europie dostalem kwitek.
Moja fura sprowadzona z Kanady jezdzi juz 12 lat po polsce i nigdy sie nie przyczepili ze nie ma tabliczki tylko wybity numer na sciance grodziowej.
Moja też z Kanady może ta stacja tylko tak bardzo zwraca wagę na t± tabliczkę. Mijalem wcze¶niej golfa 2 i zawsze tam jeĽdziłem na badania i przez 3 lata na tabliczkę uwagi nie zwracali mówił ze musiałem to jako¶ przeoczyć. Wydaje mi sie ze to jest troszkę podejrzane, bo u nich można t± tabliczkę wyrobnic za prawie 50 złotych. A reszta to opłaty w urzędzie komunikacji
mozesz sie nie zgadzac
ale moim zdaniem szukacie dziury w calym
mam sedana ameryka (bez tabliczki) od 10 lat i 10 razy nikt sie nie przyczepil na przegladzie do braku tabliczki... mialem poprzedniego 4gena tez amerykanke i tez bez tabliczki... i tez nie bylo klopotów
to samo jak widac u Furious'a
i jak conajmniej 2 inne auta, które znam...
jak sie chce sobie robic klopoty to tak sie ma...
trzeba bylo nic nie mowic
a tak poprostu jestes kolejnym ktorego maja na 80pln...
JedĽ gdzie indziej i zaoszczędzisz 8 dych:)
uuuu ale kotlet, nikt tego jeszcze nie skasował?