Zobacz pełną wersję : Lakier
Witam mam problem z lakierem , na nadkolach z przodu i z tyłu pojawiają się małe plamki wygląda to jak rdza ,ale nie są to typowe purchle raczej gładkie brązowe plamki . Czy spotkał się ktoś z czymś takim jak przeciwdziałać ?
Jak zrobisz zdjęcia będzie łatwiej cokolwiek stwierdzić
http://img839.imageshack.us/i/dsc00850x.jpg/ nie widać może tego za dobrze , ale część z tych plamek jest koloru rdzy
weź tempo czy cos podobnego i spróbuj tym przejechac
Używałem lekko ściernej pasty jednak plamki zostały
Na moje oko to jest to cos na lakierze co nie jest wina rdzewienia auta. Sprobuj benzyna ekstrakcyjna, moze zejdzie.
To wyglada jak wrzery stali po spawaniu.
Gdzie można w warszawie kupić lakier do auta? Skąd mam wiedzieć jaki mam kupić? Z góry dzięki za odp.
Może jak auto stało u mechanika to ktoś obok spawał i zostawił mi pamiątkę :) po użyciu tempo jest lepiej ale nie chcę przesadzić
Gdzie można w warszawie kupić lakier do auta? Skąd mam wiedzieć jaki mam kupić? Z góry dzięki za odp.
Gdzie w Warszawie to nie mam pojecia ale to raczej nie jest male miasto wiec znajdziesz :)
Co do lakieru - ja i tak bym pojechal do lakiernika aby dobral lakier bo po kilku latach to co bylo w fabryce ma sie nijak do tego co jest na slupku :) Tak - na slupku jak otwierasz drzwi kierowcy jest kod lakieru.
Jak musisz coś dobrać to na Kłopotowskiego 23/25 jest spoko sklep. Jak większa ilosć np na całe auto to elakiery.pl i po kodzie koloru wyślą co trzeba.
Co do typów lakieru to albo masz metalic albo akryl. W 5d akrylem jest np biała albo czerwona a metalikiem wiśnia, niebieska ale jak nie wiesz na bank to podjedź do tego sklepu i sprzedawca doradzi. Albo daj fotki auta to powiemy :)