Zobacz pełną wersję : DIGITAL TACHO HONDA S2000
Moze mi ktos powiedziec czy jest mozliwosc zainstalowania zegarow (digitale) z hondziny s2000 do civica 95 rok eg33??? bede wdzieczny za porady. pozdr.
Sprobuj i powiesz czy sie da, tak na powaznie to dla mnie poroniony pomysl ale sa gusta i gusciki :agent:
do lio: masz moze wiecej info na ten temat? widzialem kiedys digitale z s2000 na ebay.de po przerobce do civica 92-95 tylko aukcja sie skonczyla i tyle sie dowiedzialem.
do dimo: stary sprobowac to ty mozesz na randka.wp.pl...
sam jestem ciekaw czy taka operacja jest możliwa? co trzeba przerabiać?
do dimo: stary sprobowac to ty mozesz na randka.wp.pl...
co ty taki kozak jestes? wyjasnisz mi moze o co ci chodzi? czy w mojej wypowiedzi cos bylo osobistego do ciebie? czlowieku ogarnij sie i postaraj sie na przyszlosc nie osmieszac samego siebie..
Napisalem wyraznie: DLA MNIE to poroniony pomysl, sa GUSTA i GUSCIKI, sprobuj i powiesz czy sie da Cie urazilo? nie widze w tym nic dziwnego, nie znam nikogo kto by sie w to bawil i bedziesz pierwszy, wiec powiesz czy sie da...
na przyszlosc :dalej: wyluzuj troszke bo ja Tobie nie wjezdzam :djablek:
daj adres na maila wysle ci zdjecie z tej aukcji. opcja jest na 100%, moze ktos sie bawil w te klocki?
to wrzuc tu na forum fotke co by wszyscy mogli zobaczyc... zle mnie zrozumiales, nie znam osobiscie nikogo kto by cos takiego zrobil ;)
stary prosilem o porady a nie o twoje uwagi odnosnie tego pomyslu. pytanie jest chyba logiczne... sprawa jest pilna bo niedlugo zlocik.
pozdr.
[ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 ]
a jak tu wrzucic fotke bo jestem tutaj 1 raz?
wsadzic mozna do wszystkiego, pytanie tylko jak to sie wykona i jak to bedzie wygladalo
tutaj link gdzie widac takie zegary w 4gen :-)
Podlaczyc sie da. Trzeba jeszcze kogos kto to ladnie osadzi, aby to wygladalo wzglednie ladnie
http://www.dscustoms.com/s2000cluster.htm
kupa z tym serwisem fotka.pl pisze ze zdjecie moge dodac 7 dni po zalozeniu konta, moze daj mi swoj email to sam zamiescisz...
powtorze :dalej: www.imageshack.us
ile ziomy moga takie zegary kosztowac??
jakies przerobki okablowania duze trzeba robic??
Z tego co kiedyś wyczytałem to problem okablowania jest duży, a nawet DUŻY
wlasnie z tego co czytalem na tej aukcji to ziomek pisal ze jest wszystko gites tylko brakuje jakiejs zlaczki... podobno zegary mu dzialaly, tylko zero instrukcji odnosnie przerobek.