PDA

Zobacz pełną wersję : Warsztaty w których robicie swoje HONDY

djrabbit
01-04-11, 21:24
Witam poszukuje warsztatu który zrobi mi na terenie Warszawy samochód Civic 8 gen.Do zrobienia jest troche blacharki i konsola wraz z poduszkami dwoma. Proszę podajcie mi namiary na takie miejsca gdzie mozna zrobić to w maire tanio ale przedewszystkim bardzo dobrze .Zależy mi na uczciwości i zadowoleniu klienta.:)

TeeS1975
03-04-11, 02:20
to pytanie mogłeś zadać w szybkim pytaniu ....
temat jednak zostawię, możemy w nim pisać o warsztatach które polecamy lub nie.
zachowując formę: warsztat, miejscowość, polecam/odradzam, krótki opis co było robione

zbędne dyskusje będą odpowiednio nagradzane :p

incognito
03-04-11, 18:44
Rabbit, jeśli masz do robienia blacharkę i poduchy to podjedź na wycenę do Chodzenia w Mysiadle koło Piaseczna. Obok Toyoty był tam kiedyś salon i serwis Hondy, obecnie jest Centrum napraw powypadkowych oraz serwis Hondy. Nie wiem jak z cenami, ale wiem z doświadczenia swojego (robiłem poprzednią Hondę tam) i nie tylko, że blacharkę itp. robią tam bardzo dobrze. Pozdr

Hoze
04-04-11, 18:45
Pro-Service Szczecin - http://www.pro-service.szczecin.pl/ - dobry warsztat o specjalności m.i.n. Honda
No i oczywiście Solokar SC. Honda w Szczecinie - profesjonaliści, ale i ceny są konkretne, tak więc do Nich udawałem się jeszcze jak miałem Civica V (rok 2006-2007) na takie naprawy jak głowica.
Obecną Hondę jestem przez jeszcze 2,5 roku serwisować w ASO:(

wojtek1963
04-04-11, 19:05
Honda Wyszomirski w Siedlcach

Lynx07
04-04-11, 19:50
MORAWICAR w Morawicy koło Krakowa, od około roku serwisuję tam samochód i jestem bardzo zadowolony.

kvas
04-04-11, 21:53
Honda Strzałkowski - Radom, już tam dużo robiłem i nie narzekam. Specjalnie z Wawy tam furę zawsze wiozę.