Zobacz pełną wersję : zapala mi sie zulta katrolka jakie moga byc przyczyny
zapala mi sie zulta katrolka hyba to z silnika po okolo 15 minutah jazdy, jak zgasze auto i zapale je spowrotem to gasnie jakie moga byc przyczyny nigdy nie mialem auta to moje pierwsze auto i hyba silnik za bardzo sie grzeje jak otwarlem maske to jak kapnol deszcz to asz syczalo
zulta katrolka
A co to jest "zulta katrolka" :d :d
Użyj opcji szukaj -wszystko było dokładnie opisane :zasady:
otwarlem maske to jak kapnol deszcz to asz syczalo
Normalne, jak silnik jest gorący i kapnie woda to syczy- polej wodą na gorącą patelnię to też syknie. :bicie:
zapala mi sie zulta katrolka hyba to z silnika po okolo 15 minutah jazdy, jak zgasze auto i zapale je spowrotem to gasnie jakie moga byc przyczyny nigdy nie mialem auta to moje pierwsze auto i hyba silnik za bardzo sie grzeje jak otwarlem maske to jak kapnol deszcz to asz syczalo Sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać...te błędy ort to tak specjalnie czy nieświadomie ? :d
wykonaj samodiagnostyke - to jest w szukaj
Marcinek1991
15-02-07, 20:37
Specjalnie robiłeś błąd w co drugim słowie czy nie? Sory za OT ale wymiękam :D
polej wodą na gorącą patelnię to też syknie.
i *******nie mu po oczach :D
sorry za OT
1. Opcja szukaj - hasło: samodiagnostyka /kody błedów.
2. Staramy sie pisac bez błedów (chociaz w tytułach) - jezeli sobie nie radzisz piszw WORD-on poprawi błędy. Staramy sie tez uzywac przecinków i kropek, zeby inni zrosumieli sens Twojej wypowiedzi.
3. Z info, które nam podłes nic nie wynika...Na odległosc Ci nie pomozemy jak nam nie dostarczysz danych. Zbierz wiecej informacji.. poczytaj/poszukaj/ zrób samodiagnostyke i napisz pw do mnie a odblokuje.