Zobacz pełną wersję : turbo do d serii
witam mam okazje kupic w dobrej cenie turbine z audi s4 i teraz pytanie czy bedzie ona pasowala do d serii? prosze o jakies info temat bardzo pilny z gory dzieki za odpowiedz
ps. dodam ze to k03
czy bedzie ona pasowala do d serii?
p&p to nie
co chcesz osiagnac (w jakie moce celujesz)
K03 ?
Ale co bedzie pasowalo?
trzeba kolektor i flansze.
btw nie za wszczesnie bedzie wstawac?Na gorze K03 nie spuchnie?Ona wg mnie mala.
Ale ja ja testowalem na D14.
szczerze mowiac moge ja miec w stanie igla za 350zl gdyby dodala mi chociaz te 30km bede mega zadowolejszyn silnik d15b3/b7 glownie mi chodzi o to czy jej nie ugotuje przy np 6k obrotow etc
Doda wiecej zalezy od doladowania.Kazda mozna zagotowac.Ale zakres dzialania turbiny moze byc waski.
Poczytaj,jest duzo tematow projektow D15+soft.
odpuść sobie sama turbina to zaledwie 5-10% kosztów jakie musisz ponieść przy budowie instalacji turbo, z tesztą pod dmuchawki z serii KKK cieżko o kolektor, lepiej szukkaj czegoś z serii TD,GT, TB albo t3/t4
wiem jakie sa koszta softu ale pozniej zawsze mozna wlozyc wieksza turbine ;) wlasnie chodzilo mi o to czy pod kolektor bedzie pasowac i czy da mi te powiedzmy 30-40km
Najpierw poczytaj to co jest na forum, jak o działa, jak co się nazywa i co jest potrzebne.