Zobacz pełną wersję : Jakie klocki do hamulców
Wie ktoś może jaki model klocków hamulców kupić do Hondy civic 1,5 16v typ silnika d15b2. Najlepiej jak ktos by mogł załatwić zdjęcie albo szkic. Bo nie chce mi się z ściągać klocka, odrysować na kartce papieru, założyć znowu i jechać do sklepy żeby mi taki znalazł model. Koleś w sklepie mi powiedział musi najlepiej je zobaczyć, ale ja wole iść na łatwiznę. I jeszcze jedno jakiej firmy klocki najlepiej kupić???
Może zmień sklep i pozbędziesz się takich problemów... :bicie:
A jakiej firmy, to wedle uznania - jeśli interesują Cię opinie inych użytkowników, to poczytaj archiwum - znajdziesz tam wszystko, co Cię interesuje.
Może zmień sklep i pozbędziesz się takich problemów
Ja zamówilem klocki do swojego Eg3 95r i jak sie okazało nie pasują a posowały natomiast od Vti :aloha: Czemu tak :bicie: :oops:
wejdz w katalog na intercars.com.pl i tam masz firmy, wybór, obrazki, schematy czyli wszystko co potrzebujesz.
Nie bierz najtańszych i będzie dobrze, nie wiem jak jeździsz, nie wiem jakie masz tarcze, opowiadaj panu w sklepie.
Pozdrawiam.