PDA

Zobacz pełną wersję : Pilot do centralnego zamka?

bartosh
28-03-11, 17:36
Witam.
Całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Civica EP1 z '03, ale do mojej Hani dostałem tylko 2 kluczyki. Brak natomiast pilota... stąd moje pytanie:
Czy każdy model miał "w standardzie" C-Z z pilota? I czy w związku z tym jeśli zdecyduje się na doposażenie Civ'a w pilota - musze dokupić tylko pilocik i go "zakodować", czy muszę też kupować sterownik? I ew. pytanie - jak sprawdzić, czy taki sterownik w moim modelu jest?

z góry dzięki za pomoc :)

Krzysztof1969
29-03-11, 17:06
Jeśli ma Alarm to pewnie ma centralkę gdzieś w okolicy lewej strony kierowcy, na dole.

rafal
30-03-11, 08:27
Wydaje mi się, że każda Honda EP miała zamek z pilota.

Dobraku
30-03-11, 19:39
Potrafi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się moduł odbiornika radiowego do pilota fabrycznego ? nie chodzi mi tu o przekaźniki zamka bo te wiem gdzie są tylko o sam odbiornik. Zakładałem alarm do swojej EP4 i teraz tylko bym to fabryczne dziadostwo odłączył bo i tak mam już sterowanie zamkiem.

bartosh
31-03-11, 08:27
na hcforum ktoś twierdził, że w konsoli środkowej bardziej po stronie kierowcy ...
Co do samego pilota, dzięki za odpowiedzi, musze skoczyć do ASO w wolnej chwili (o którą ostatnio ciężko ;( )