Zobacz pełną wersję : alarm z odpalaniem z kluczyka
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie odnosnie tego zestawiku http://moto.allegro.pl/item162355645_alarm_lcd_2x_super_pager_zapalanie_p owiadomienie_.html
ma ktoś coś może lub słyszał o czymś takim jeśli tak to proszę o opinie czy to dobra rzecz. Pozdrawiam
To mi wygląda na bliźniaczy produkt do Exus V10L, tylko tam jest jeden pilot LCD. Z tym kokretnie alarmem nie miałem do czynienia, ale jeśli to to samo co Exus, to montowałem kilka razy. Fajna sprawa z tym odpalaniem, tylko dobijające jest to że samochód chodzi przez 2 minuty po wyjściu (to wcale nie tak krótko) i troche strach od niego odejść, odpalanie działa spoko. Ciekawe jak z trwałością i działaniem o kilku latach.
To w innych alarmach był jeszcze czujnik położenia drążka skrzyni biegów aby nie doszło do odpalenia na wrzuconym biegu - wtedy nie trzeba zostawiać włączonego auta. Do tego to służyło jako dodatkowy czujnik antyporwaniowy.