Zobacz pełną wersję : Problem ze spinkami CIVIC VII 2004 5d
Witam,
mam Civic VII 2004 1,7 cdti 5d. Ostatnio miałem problem z szybą - bardzo wolno się zasuwała.. przy zdejmowaniu straciłem 2 spinki... założyłem boczek ale teraz gdy puszczam muzykę boczek trzeszczy w tych miejscach co nie ma spinek.. gdzie można kupić taką spinkę albo od jakiego innego auta może pasować?
w motoryzacyjnym albo na allegro..
W aso :).
No jasne, po spinki do ASO:D. A tak na serio, to w byle jakim motoryzacyjnym, najlepiej w sklepach Fiat/Daewoo, tam jest najtaniej
na allegro poszukaj ja tam kupowałem
No jasne, po spinki do ASO:D. A tak na serio, to w byle jakim motoryzacyjnym, najlepiej w sklepach Fiat/Daewoo, tam jest najtaniej
No właśnie,najtaniej,a potem jak ktoś ogląda auto i widzi 1000 różnych rodzajów spinek,to wcale dobrze nie świadczy o właścicielu a nie są to tak duże koszta,żeby drucić,tym bardziej,że kolega chce tylko DWIE spinki :).
Jeśli ktoś dba o auto i chce,żeby wyglądało jak oryginał,to przełknie ten problem,ja wydałem kilkaset zeta na ori spinki i nie żałuję,przynajmniej jak ktoś pod maskę zajrzy,to nie powie,że ulepstwo i druciarstwo ;).
proponuję zobaczyć TU (http://www.spinkisamochodowe.pl/#)