Zobacz pełną wersję : Ciekawy wyglad maski
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=164042483 Bardzo Podoba Mi sie wyglad tej maski. Robil Ktos moze cos takiego? ile kosztują takie zmiany w ksztalcie maski? Pozdrawiam
to bad lock i przenosze do stylingu
Wiele osob zrobilo takiego bad looka, a pozniej kolejni wlasciciele auta musza glowic sie jak przywrocic auto do pierwotnego wygladu.
Bad look owszem ale w niemieckim tuningu.
Poszukaj w dziale ZAMIENIE, widzialem ze wiele osob chce zamienic maski z badlookiem na seryjne.
pomijajac wzgledy estetczne to na pewno nie poprawia (i tak słabej) widocznosci w 5 gen...
pomijajac wzgledy estetczne to na pewno nie poprawia (i tak słabej) widocznosci w 5 gen...
Popieram w 100% ,co fakt ja mam inaczej wykonanego bad looka,ale pomijacac to za h.... niemoge ustawic lamp bo musza byc cofniete ,jeszcze teraz po zamianie na angel jest duzo lepiej ale tez niemoge ustwic ich tak jak bym chciał
to bad lock ?? :/
:aloha:
Sebastian188
12-02-07, 10:15
Popieram w 100% ,co fakt ja mam inaczej wykonanego bad looka,ale pomijacac to za h.... niemoge ustawic lamp bo musza byc cofniete ,jeszcze teraz po zamianie na angel jest duzo lepiej ale tez niemoge ustwic ich tak jak bym chciał
Popieram przedmówców.
Mam takiego BadLook`a i znacznie obniża widoczność w nocy. Po prostu lampy przez to że mają mniejszą powierzchnię, słabiej świecą.
Jest to bardzo uciążliwe nocą. Ponadto Hania jest niska to każdy kierowca praktycznie mnie oślepia to do tego dochodzą te słabe światła. Jazda nocą nie należy do najprzyjemniejszych :(
Może i taki BadLook poprawia estetykę auta (zależy komu się podoba a mi akurat przypadł do gustu) ale niestety traci się na bezpieczeństwie i komforcie jazdy.
Myślę, że nie zrezygnuje z tej maski bo pasuje mi do stylistyki auta (monolit), ale muszę pomyśleć nad poprawieniem widoczności nocą.
W mojej Hannie także tylna klapa jest wygładzona i nie posiada świateł w klapie a tablica rejestracyjna jest na zderzaku. Niestety w tym wypadku muszę zapomnieć o świetle wstecznym co też utrudnia cofanie po zmroku. Ale czego się nie robi dla Lansu :agent: hehe
Pozdrawiam