Zobacz pełną wersję : Led
Szanowni,
chcualbym zalozyc LEDy do jazdy dzienej z przodu i LEDy pod spodem na dlugosci listw po ovbu stronach. Obie instalacje bylby niezalezne i posiadaly osobne przelaczniki. Wiadomo z LEDami pod spodem nie mozna oficjalnie jezdzic po ulicach :)
Stad pytanie czy ktos probowal juz cos takie zalozyc, sa moze jakies zestawy, jednym slowem bylbym wdzieczny za porady i wszelkie info pomoc w tej sprawie. Nadmienie ze mam gena 8.
pozdrawiam
leonidus
thompson17
16-03-11, 14:13
mam rade dla Ciebie jak to wszystko ogarnąć,
daj sobie spokój jak napisał poprzednik...
Ja rozumiem do Golfa, Calibry, ale do Hondy? :/
panowie, niezle to wyglada pod warunkiem ze nie ma dyskoteki, tylko np 1 lite swiatlo, ktore oswietla spod samochodu i bije na boki... stad troche jestem zaskoczony opiniami negatywnymi.... biore je pod uwage chociaz czekam na jakas pozytywna opinie :)
ps. a czy juz cos takie widzieliscie czy tylko opeiracie swoje opinie na wyobrazeniu ?
ledy "do jazdy dziennej" widzialem jzu na kilku H i niedobrze mi sie robi jak na to patrze :/ I mysle ze spotkasz sie w wiekszosci z wlasnie takimi opiniami. To po prostu pasuje do H jak swini siodlo...
A co do oswietlenia spodu... wieje troche faster end faster wiec jak chcesz, mi sie to nie widzi. Aleee no sa gusta i sa gusta.
sam sie zastanawiam czy nie załozyc kiedys ledów do jazdy dziennej...z jednej strony jak widze jakiegos passata czy stare audi z takimi ledami co ledwo swieci to zalatuje wioska ale mysle ze ładnie zrobiona Honda ( gleba,dokładki ) i jakies dobrej jakosci ledy moze nie powodowac skojarzen z wioską...sam nie wiem
czy ktos probowal juz cos takie zalozyc
tak
sa moze jakies zestawy
sa
co jeszcze chcesz wiedziec?
Kondraczek
16-03-11, 16:02
Proszę w imieniu swoim i myśle wiekszości userów-nie zakładaj tego:(
Jak chcesz Ledy pod spodem, to rób… po jednym warunkiem. Zepnij je z wyłącznikiem zwarciowym, odpowiedzialnym za zapalanie lampki kabinowej, gdzy otwierasz drzwi. Wtedy bankowo w wodę nie wejdziesz późnym wieczorem… ;]
Będę to ogarniał na wiosnę, więc może zrobię jakiś tutek ;]
thompson17
16-03-11, 17:08
ale mysle ze ładnie zrobiona Honda ( gleba,dokładki ) i jakies dobrej jakosci ledy moze nie powodowac skojarzen z wioską...
powodować będzie napewno...
dobrej jakości ledy ? :D
nie rób tego...przeznacz lepiej pieniążki na coś innego do hondy...
patologia u nas z tymi ledami jako swiatlo dzienne.. jesli wam nie pasuje ze w hondzie nie ma ledow po co ja kupowaliscie? audi daje lampeczki w standardzie wiec wystarczy zmienic marke i beda ledy bedzie wszystko:D
zgadzam sie ze stare audi i passaty wygladaja beznadziejnie z tymi dokladanymi swiatelkami.. ale i tak lepiej nizeli jakakolwiek Honda z tym badziewiem
Ja mam u siebie światła dzienne ale z racji tego że rocznie robię sporo kilometrów i żarówki wymieniałem co 10 miesięcy, światła dzienne dostałem pod choinkę rok temu i od tego momentu nie zmieniałem jeszcze żarówek. Na wyglądzie aż tak dużo nie straciła honda a mam oszczędność chociaż by w żarówkach.
patologia u nas z tymi ledami jako swiatlo dzienne.. jesli wam nie pasuje ze w hondzie nie ma ledow po co ja kupowaliscie? audi daje lampeczki w standardzie wiec wystarczy zmienic marke i beda ledy bedzie wszystko:D
zgadzam sie ze stare audi i passaty wygladaja beznadziejnie z tymi dokladanymi swiatelkami.. ale i tak lepiej nizeli jakakolwiek Honda z tym badziewiem
elviss09... to zes teraz walnal... kupowanie samochodu ze wzgledu na lampeczki... postaraj sie prosze o bardziej konstruktywne wypowiedzi nawet jezeli sa negatywne.
thompson17
18-03-11, 21:24
ja i tak twierdze że kontynuowanie tego tematu jest bezproduktywne, bo wyjdzie z tego jeszcze kłótnia o głupie ledy :)
Wojtec12345678
18-03-11, 23:25
Nie rób wiochy....
Amen