PDA

Zobacz pełną wersję : Centralny zamek z kluczyka + Radio z pilotem.

civic-5
07-03-11, 22:02
Jak w temacie chopy, posiadam centralny zamek który otwiera auto z samego kluczyka, od strony kierowcy, moje pytanie jest dotyczace radia jakie chcem zamontowac w aucie, tak aby drzwi otwieraly sie za pomoca pilota.

Co polecacie (za rozsadna cene) ?

Barthez007
07-03-11, 22:05
oO pierwsze raz słyszę o czymś takim żeby centralka była podłączona do radia.
Słyszałem o radiach które są podłączone pod syrene jako 'alarm'

civic-5
07-03-11, 22:19
ale "radio" tutaj nie jest o znaczeniu odtwarzania muzyki itp... to nie o tym mowa kolego. Chodzi mi o to aby zainstalowac do silownika od strony kierowcy przekaznik radiowy, abym mogl je otwierac za pomoca pilota.

raq22100
07-03-11, 22:20
Kurde nie rozumiem, radio w sensie ze pilot bezprzewodowy do otwierania auta?:E Pełno tego na allegro, bierz najtańszy bez alarmu

civic-5
07-03-11, 22:23
no tak o to chodzi :) moze nie uzylem profesjonalnego slownictwa ale myslalem ze bedzie wiadomo o co chodzi.

Chipsy2
07-03-11, 22:29
Pamiętaj o tym że najprawdopodobniej będziesz musiał dołożyć siłownik do drzwi kierowcy. Ale tylko wtedy jeśli do zamka w drzwiach kierowcy idą 3 przewody. Jeśli jest ich 5 a wśród nich są biały z czerwonym paskiem i żółty z czerwonym paskiem to tylko sprawdzić czy jest sprawny :) A co do radiówki to może nie bierz najtańszego , najdroższego wybierz coś co ze średniej grupy cenowej :)

civic-5
07-03-11, 22:38
Pamiętaj o tym że najprawdopodobniej będziesz musiał dołożyć siłownik do drzwi kierowcy. Ale tylko wtedy jeśli do zamka w drzwiach kierowcy idą 3 przewody. Jeśli jest ich 5 a wśród nich są biały z czerwonym paskiem i żółty z czerwonym paskiem to tylko sprawdzić czy jest sprawny A co do radiówki to może nie bierz najtańszego , najdroższego wybierz coś co ze średniej grupy cenowej

i o taka wlasnie odpowiedz mi chodzilo, wielkie dzieki :)