Zobacz pełną wersję : oslona pod silnikiem
cze
Co by silnik byl nie upackany chce kupic oslone. Pytanie tylko gdzie kupic w warszawie? Jesli ktos z was ma taka oslone to niech napisze czy ona zdaje egzamin i ile kosztowala. Pozdrawiam
ja w mailem kiedys w Audi home made ale na wzor oryginalnej niemieckiej i kiepski byl efekt naprawde, koszt na przyklad zrobienia w BMT MOTORSPORTS czy innej firmie to koszt okolo 1000zl :) ale niewarto wedlug Mnie!!!!!
PAT seryjna jest wystarczajaca i silnik az tak sie nie brudzi no i woda nie zalewa
to az tak sporo! :) kiedys ktos cos mowil ze mozna dostac jakies robione z plastiku gotowe do danego modelu po okolo 100zl. Ale skoro taka zabawa w dorabianie nie jest oplacalna, to co mozna zrobic zeby nie myc ciagle ladnie zrobionego silnika?
mi sie syfi w okolicach kolektora wlotowego
T seryjna jest wystarczajaca i silnik az tak sie nie brudzi no i woda nie zalewa
wiem ale u mnie seryjne gubile raz na miesiac..(to audi bylo nie honda) wiec w hani wystarczy seyjna....
...mi sie syfi w okolicach kolektora wlotowego
a przepraszam jak ten silnik stoi (bo w profajlu nie doczytalem)? bo kolektor "wlotowy" to chyba z tylu silnika jest?? a tam to trudno zachlapac... :roll:
poszukaj na allegro, ja tez szukalem i sa po 100-150zl, seryjna w ASO to 380zl. trochce przybogato
...mi sie syfi w okolicach kolektora wlotowego
a przepraszam jak ten silnik stoi (bo w profajlu nie doczytalem)? bo kolektor "wlotowy" to chyba z tylu silnika jest?? a tam to trudno zachlapac... :roll:
Dokladnie, dolotowy jest od tylu silnika czyli od strony kierowcy, i jesli mam zachlapana maske od spodu to wlasnie w okolicach puszki z filtrem powietrza, puszke tez mam brudna i scianke komory silnika. Silnik to d14a4
Odświeżę temat. :D
Silnik to d14a4
Która z osłon z osłon z allegro (http://moto.allegro.pl/search.php?string=os%C5%82ona+silnika+civic&category=620&description=1&buy=0&new=0&pay=0&country=1) będzie najlepsza do tego silnika? Kupował ktoś od tych sprzedawców? Macie jakieś doświadczenia?