Zobacz pełną wersję : Rozporki do sedana 7gen
Witam
Czy widzial ktos w sprzedazy rozporki do sedana 7 gen ( 2004r ) i moglby podzielic sie ta wiedza ? Interesowaly by mnie przednie i tylne .
Znalazlem mase roznych do wczesniejszych jak i nowszych wersji , a do 7 nic nie ma .
KOWAL ziom
28-02-11, 23:20
z tym może być problem, też szukałem i nic... można rozkminiać jakoś te z em2, bo niby bliźniacze... ale to też nie jest pewne. ewentualnie zostaje robić na zamówienie.
no wlasnie nie chcialbym robic na zamowienie , tylko kupic i samemu moglbym zamontowac . Jedyna , ktora znalazlem i powinna pasowac to tylna dolna ( z Megan Racing ) , przednia gorna juz nie pasuje przez zbiorniczek sprzegla .
Generalnie do tego modelu ciezko z czesciami .
Jezeli jest tak samo jak w EM2 to tylna górna podejdzie od ep3 :D
Moze komus sie przyda
Znalazlem rozporke , ktora powinna pasowac : DC Sports , CSB1318 , cena w USA ok 120 $ ( + plus koszty wysylki ) wiec dosc drogo wychodzi .
Znalazlem ja tez w cenniku polskiej firmy za : 739pln :confused:
KOWAL ziom
01-03-11, 22:11
gdyby, ktoś znał turecki to byłoby po sprawie. es7 klepią w Turcji i tam mają zjarusów na ich punkcie. Praktycznie każdy filmik na YT jest z Turcji, kiedyś próbowałem ze słownikiem podejść do tematu... ale szybko spasowałem :(