Zobacz pełną wersję : Ciezko z dostaniem zderzaka civic 94r EJ2
Powiedzcie mi czy tak ciezko w tym kraju znalesc oryginalny zderzak przedni w dobrym stanie do civic coupe 2D EJ2 94r w kolorze zielen (turkus)? Moze wiecie gdzie znajde najszybciej takie cos?Na allegro jest pelno ale w tym kolorze niestety nie ma a jak sa to masakrycznie zjechane juz zaczalem sie zastanawiac nad zamiennikiem ale boje sie ze nie bedzie dobrze spasowany.
lukasz-lukasz
25-02-11, 21:39
Tak bywa. Zawsze możesz kupić w innym kolorze, polakierować i będzie jak nówka. Zamienniki odpuść.
Wojtec12345678
25-02-11, 21:59
Popieram przedmówcę...lub odnów swój
Tu nie mają?
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/forumdisplay.php?65-Og%B3oszenia
w dziale Kupię rzucałeś temat?
tak wrzucalem i nic , a obecnie mam tuningowy i chce go sciagnac bo jest strasznie delikatny, znalazlem czerwony w bardzo dobrym stanie na allegro za 260 i nie wiem czy go nie wziasc trudno do zielonego nie pasuje ale coz bedzie w dobrym stanie
Jeśli w dobrym stanie to brać ten czerwony. Nawet jak znajdziesz turkusowy to po założeniu na auto okaże się że ma inny odcień i będziesz chciał go lakierować.
nawet septic ma wystawiony taki zderzak. nie jest wcale ciezko dostac. a nawet jesli, to bym bral inny kolor i malowal.
Jak mówią koledzy, w takim samym odcieniu nie dostaniesz. Ja swój zamówiłem u Tygryska i pomalowałem. Co do zamienników, to nawet nie próbuj, przywalisz w cos i od razu na wymianę, o spasowaniu nie wspomnę. Pozdro.
septic juz nie ma tego zielonego
tylko cholerka jak kupie ten czerwony bo jest w bardzo dobrym stanie to jak to bedzie wygladalo czerwony zderzak reszta zielona:)a nie chce od razu dawac do lakiernika bo mam inne wydatki do Hani:)
septic juz nie ma tego zielonego
tylko cholerka jak kupie ten czerwony bo jest w bardzo dobrym stanie to jak to bedzie wygladalo czerwony zderzak reszta zielona:)a nie chce od razu dawac do lakiernika bo mam inne wydatki do Hani:)
to kup, nie zakładaj i pomaluj jak bedziesz miec kase... jeździj z polamanym, fura bedzie lepiej wygladac, niz w kolorach teczy. Pozdro