RaY
28-01-07, 23:55
Witam kochani
chcem odrobine przerobic swoja Hondzie do zawodow typu KJS,:D
na dzien dzisiejszy jedyne co mi przychodzi do glowy -
- sportowa kierownica
- dodatkowe auto gauge (cisnienie oleju, temp oleju, temp plynu )
- fotele kubełkowe (mam 176 cm + 60 KG, jakie beda najlepsze, marco czy speed ?)
- pasy sparco 4 pkt
- tarcze + klocki hamulcowe EBC green na przod
i teraz najwazniejsze - przydalo by sie zmodyfikowac zawieszenie - amortyzatory + sprezyny , niesety nie mam na to 3 tys :( , wiec sprzet z gornej pulki odpada.
zastanawialem sie nad czyms takim -
kamoka czy kayaba, bo nic innego na allegro nie moge znalesc.... jednak wydaje mi sie, ze to nie to.... ;)
no i sprezynki gt cupline albo te jamexa,
chodzi o to aby uzyskac efekt - minimalnie nizsze autko + odrobine twardsze
macie jakies propozycje co dalej ? nie chodzi mi o jazde PRO , czysto amatorska zabawa
PS. nie chodzi mi o tuning typu neony i spojlery bo to sie i tak by urwalo, raczej cos co by pomoglo od strony technicznej ,niz wizualnej
chcem odrobine przerobic swoja Hondzie do zawodow typu KJS,:D
na dzien dzisiejszy jedyne co mi przychodzi do glowy -
- sportowa kierownica
- dodatkowe auto gauge (cisnienie oleju, temp oleju, temp plynu )
- fotele kubełkowe (mam 176 cm + 60 KG, jakie beda najlepsze, marco czy speed ?)
- pasy sparco 4 pkt
- tarcze + klocki hamulcowe EBC green na przod
i teraz najwazniejsze - przydalo by sie zmodyfikowac zawieszenie - amortyzatory + sprezyny , niesety nie mam na to 3 tys :( , wiec sprzet z gornej pulki odpada.
zastanawialem sie nad czyms takim -
kamoka czy kayaba, bo nic innego na allegro nie moge znalesc.... jednak wydaje mi sie, ze to nie to.... ;)
no i sprezynki gt cupline albo te jamexa,
chodzi o to aby uzyskac efekt - minimalnie nizsze autko + odrobine twardsze
macie jakies propozycje co dalej ? nie chodzi mi o jazde PRO , czysto amatorska zabawa
PS. nie chodzi mi o tuning typu neony i spojlery bo to sie i tak by urwalo, raczej cos co by pomoglo od strony technicznej ,niz wizualnej