PDA

Zobacz pełną wersję : Naprawa geometrii

Loup
28-01-07, 21:18
Witam

Jeżdżąc dzisiaj po parkingu w śniegu nieszczęśliwie przywaliłem prawym przednim kołem w krawężnik skutkiem czego przestawiła się nieco geometria przedniej osi, aby jechać prosto muszę mieć kierownicę lekko skręconą w prawo :(

Ile może kosztować naprawienie tego i gdzie w Warszawie mi to zrobią w miarę tanio i porządnie?

Pozdr

woytaz
28-01-07, 22:05
moze lepiej zrobic to po zimie :p
ustawisz wszsytko ok, znowu pojedziesz poszalec i bach :D

a co do kosztow to mysle ze ok 100zł, przynajmniej u mnie

Furious
30-01-07, 09:47
mozliwe ze wystarczy ustawienie zbieżności, ja zwykle place 40zł (Izabelin)

s3kawek
30-01-07, 13:52
Witam

Jeżdżąc dzisiaj po parkingu w śniegu nieszczęśliwie przywaliłem prawym przednim kołem w krawężnik skutkiem czego przestawiła się nieco geometria przedniej osi, aby jechać prosto muszę mieć kierownicę lekko skręconą w prawo :(

Ile może kosztować naprawienie tego i gdzie w Warszawie mi to zrobią w miarę tanio i porządnie?

Pozdr

A na przyszłość - jak juz widzisz ze nie wyjdziesz przed kraweznikiem to prostuj koła.

rooty
30-01-07, 14:24
mozliwe ze wystarczy ustawienie zbieżności, ja zwykle place 40zł (Izabelin)

Ziom jezdzisz do mnie na zbierznosc? ;)

Tak jak Furious mowi, za 40 dychy robia, warsztatow jest w pytaga na trasie Zoliborz->Izabelin (przed i za swiatlami w Mosciskach)

Loup
30-01-07, 22:11
rooty, czy ja dobrze zrozumiałem, że jeden z tych warsztatów w Izabelinie jest Twój?
Jak tak to podaj adres dokładny to podjadę na ustawienie zbieżnośći :)

Konrad84
30-01-07, 23:16
To może jakaś zbiorówka bo też jade w tym tygodniu - może taniej będzie :afro: . Dobrze robią w mościskach?
Furious robisz u tych od reklamy "regulacja zbierzności 39zł"?

Furious
30-01-07, 23:27
Furious robisz u tych od reklamy "regulacja zbierzności 39zł"?
tak,
a to u Ciebie rooty? :)

rooty
30-01-07, 23:43
Nie nie ludziki to nie u mnie, spokojnie :) Chodzilo mi raczej o miejscowosc bo rzadko widuje na tym zadupiu auta klubowe :P Nie polecam tylko Pana "Wrobla" przy ulicy Estrady (w lewo na swiatlach i pierwsza w prawo).