Zobacz pełną wersję : radio jvc grzeje sie wyłącza i glos zanika
Witam mam radio jvc kd 701 i mam z nim problem grzeje mi sie po ok 30 minutach pracy potem znów chodzi i potem sie wyłącza az do calkowitego wyłączenia no i teraz jest problem z dźwiękiem poniewaz zanika czasem wystarczy dotknac panel i glosu nie ma jest trzask w jednym glosniku przy uruchamianiu radio bylo w naprawie i nic nie znalezli co to moze byc
Mogą być zimne luty i za duże obciążenia na tranzystorach pewnie. Co było naprawiane?
Który to model - KD-G701 czy KD-SHX701 czy KD-R701?
skolopendra
24-02-11, 09:20
czasem wystarczy dotknac panel i glosu nie
dokładnie, zimne luty .a nie znaleźli bo je trudno zobaczyć .zazwyczaj trzeba lecieć lutownicą "po wszystkim"
Shx 701 nic nie naprawili podobno koncowki graja równo azasila radyjko system przedni na glosnikach powerbass s6c wraz z gwizdkami hertz ht25 tył to glosniki eliptyczne alpine 6963hx dzis radio zmienia miejsce na chlodniejszę a w nastepnym miesiacu podłączam wzmacniacz moze to cos rozwiąże
problem rozwiązany błąd leżał po stronie okablowania wszystko na nowo podpiąłem i jest o k