Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tego jeszcze nie było !! Jak Wam siępodoba ??

fazer1985
24-01-07, 00:00
Wymyślilem pewien patencik jak zmienić troszke wygląd lamp przednich jak i zadnich:) I jestem ciekaw co sądzicie o tym pomyśle:)Kurcze nie wiem czemu nie moge zaladowac fotki ... plees help;] jak to zrobić?? bo plik niby sie podpina a nie widac go po wrzuceniu na forum...
<- chodzi mi o coś takiego ;]

nozder
24-01-07, 00:24
pomysł dość krzykliwy ://

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=6496 :afro:

Efyr
24-01-07, 00:24
http://imageshack.us/ <-tu wrzucasz fotki, potem link wklejasz na forum, lub dajesz wklejenie zdjęcia to od razu je widać

fazer1985
24-01-07, 00:34
OKI http://img214.imageshack.us/img214/2096/max7hk.jpg :) powinno dać rade:)

wieshaq
24-01-07, 09:02
jak dla mnie tragedia/// nie chce byc zlosliwy ale to mi sie kojarzy z gadzetami typu oklurary na przednie lampy, chromowane lusterka i diody w spryskiwaczach

moze lepiej tego nie rob :speszony:

michal750
24-01-07, 09:10
A powiedz z ciekawosci jak to zostalo zrobione?
Jak to wyglada na zapalonych swiatlach?

fazer1985
24-01-07, 09:16
hehe jeszcze nad tym pomyśle ;] ale te na zadku raczej zrobie wydaje mi sie ze bedą fajnie wyglądaly ( dla tych których zostawie z tyłu) ;] co do tych przednich to podchodzilem z lekkim dystansem ale chciał bym zrobić tak moją Civkę żeby była inna niż wszystkie oczywiście beż przegiecia.

[ Dodano: Sro 24 Sty, 2007 ]
to jest z neonu giętkiego:) na zapalonych nie wygląda tak rewelacyjnie jak na zgaszonych;) chyba ze zamontuje sie te żarówki ala xenon:) ogólnie ma fajnie wygladać jak sie jadzie po jakimś przy marketowym parkingu:)

[ Dodano: Sro 24 Sty, 2007 ]
aha chiałem jeszcze dodać ze może faktycznie te gadzety typu okulary na przednie lampy, diody w spryskiwaczach nie są najwspanialsze ale za to ludziom sie podobaja ;] i to zakladaja do swoich aut, jednak chcial bym podkreslic ze inne auta nie oznaczaja Hani i moze pomysle nad tym zeby pobawic sie w robote takich zestawow np. hyundaja ;) albo peugeot'a ;)

M1
24-01-07, 09:35
Za ten kolor z przodu to juz po dowodzie ;)

A ogolnie masz ciekawy pomysł tylko ze ja bym u siebie go nie zrobił ;)

bsh
24-01-07, 10:18
A jak dla mnie przynajmniej tyl bomba, jakbys zamiescil jakas fotke z zapalonymi swiatlami jeszcze to mozna by cos wiecej powiedziec. Przednie bym odpuscil, jak dla mnie to niewypal, ale jak tobie sie podoba to luzik.

Lcfr
24-01-07, 11:18
podstawowy problem, ze za to dowod mozesz stracic
kwestia montazu - :speszony: hmmm... ja bym tego nie zalozyl ale kazdy robi jak chce
technicznie - te tylne nawet znosnie wygladaja... -ciekawe jak z trwaloscia...
estetyka - to w ssrodku lamp jest czy na zewnatrz (jak na zewnatrz to chyba ladnie to nie wyglada... ;/ )

ogolnie - taki pomysl na "lans" na zlocie raz w roku co by "posiwiecic" sobie ... :)

gdraco
24-01-07, 11:36
pomysl ciekawy i ryzykowny z powodow podanych wyzej
kazdy glina cie zatrzyma jak zobaczy te swiatla
nawet znosny jest tyl, ale moim zdaniem za mocno swieci

i ostatnia sprawa, tego typu oswietlenie jest fajne ale jak sie jedzie autem, ale dla pozostalych kierowcow to jedynie utrudnienie, nie mowiac juz o niebieskich diodach umieszczanych w reflektorach albo na wycieraczkach - full of wieś-tuning

pozdro

mighty
24-01-07, 11:41
wyglada jak okulary w nowym saabie 9.5
LIPTON :hinczyk:

tieesto
24-01-07, 14:34
mozna to zrobić używająć giętkiego neona, tył mozeby być ciekawy, przód nie koniecznie ale już napewno ani jedno ani drugie nie bedzie fajnie wyglądać po zapaleniu świateł, jak to kolega sam napisał, po parkingu pod marketem czy dyskoteką w Pułtusku!

diody w spryskiwaczach nie są najwspanialsze ale za to ludziom sie podobaja

zee coooo?? oglądać to sie oglądają, ale nie po to zeby podziwiać tylko zeby zobaczyć co za idiota to założył!!!

tomay
24-01-07, 14:45
a to ma sie cały czas palić, czy mozna to wyłączyć?

ogólnie ma fajnie wygladać jak sie jadzie po jakimś przy marketowym parkingu:)

pojedziesz na lansie po parkingu bez swiateł mijania, ktoś w ciebie uderzy bo cie nie zauważy i będzie czapa

fazer1985
24-01-07, 16:08
Jest sporo racji w tym co piszecie ten niebieski przod to tylko tak szybko zrobione, serio wydaje mi sie i wiem ze na zapalonych swiatlach bedzie kiszka ale to tak tylko zeby czasem przyswirowc pawiana;] dokladnie jak z tym zlotem raz do roku;] myslalem zeby je zrobic na zewnatrz bo lamki standardowe w Civie nie dadza rady by zamontowac pod kloszem ten neon gietki a na zewnatrz to jak juz wczesniej zauwazono z zewnatrz bedzie to kiepsko wygladalo... a co do prawa to niebieskie napewno policja zaraz wykmini, moze zrobie biale albo w ogole ;]

Lipek
24-01-07, 17:35
Tyl jeszcze jest znosny.....widzialem kiedys takie cudo ale sluzylo tylko jako dodatkowe swiatlo stopu i wygladalo ok-ale TYLKO jako to dodatkowe swiatlo....

RDK
24-01-07, 17:54
porazka jak dla mnie tył i przod i wogole :/

tomiek
26-01-07, 23:43
Nie fajnie. W civicu z roku 2008 jeszcze by przeszło (może się taki pojawi?) V gen nie potrzebuje wiele, żeby był ładny. Według mnie to jest równoznaczne z zaspawaniem tylnej klapy, diody w spryskiwaczach, diody w wydechu.... A tam! Civy sa piękne same w sobie. Chyba nie tędy droga, ale Twój samochód, Twoja sprawa...

Dareko87
28-01-07, 12:06
Takie troszke bajeranckie ale nie jest najgorzej:) U sienie bym raczej nie zrobil sobie tego.

Pozdro

MartinS
29-01-07, 08:24
masakra....zupełnie mi sie to nie widzi....

polkar
30-01-07, 00:13
a mi sie w miare zapodobuje