Zobacz pełną wersję : Civic VI gen lampy przód Depo a Valeo
Jak w temacie zna ktoś jakieś różnice między tymi lampami do 6gen polift hb poza firmą??
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?63673-Stanley-vs.-Valeo
Depo jest zamiennikiem Valeo więc pewnie nie ma zbytnich.
Nie spotkałem się z lampami DEPO w polifcie, nie bitym.
bo po lifcie byly tylko stanley i valeo
a ktore sa w jakims stopniu "lepsze" ?
Starstruck
12-02-11, 21:48
Valeo i Stanley robiły reflektory do cifów VI gen, jak te oryginalne. Są zamienniki firmy TYC (stanley) i DEPO (valeo). Z tego co wiem, silniczki nie są zamienne, więc trzeba zobaczyć jakie się ma. Ja w swoim EK3 mam reflektory valeo i kupiłem teraz nowe depo.
no ale ja mialem przerabiane na angele dawno temu jak dopiero co kupilem auto i teraz chce wrocic do oryginalu wydaje mi sie ze mialem valeo ale nie jestem pewien, ale sobie sprawdze, dzieki:P bo nawet nie pomyslalem o tym zeby to sprawdzic:confused:
Jak masz Valeo to na szybce, plastiku zewnetrznym reflektora tam gdzie jest homologacja jest logo VALEO.
piaty5element
13-02-11, 17:00
depo nie polecam ale jest taki wybor ze niekiedy wrecz trzeba...
Jak masz Valeo to na szybce, plastiku zewnetrznym reflektora tam gdzie jest homologacja jest logo VALEO.
no obecnie jak pisalem mam angele(błąd przeszłości) ale wczesniej tak mi cos chodzi po glowie ze mialem valeo chyba juz nie pamietam dokladnie
Starstruck
13-02-11, 23:54
Jak masz EK3 przed liftem to na 99,9% miałeś Valeo (tak jak ja).
Starstruck
14-02-11, 00:44
TO Stanley :).
z tego co ja wiem to sedany i coupe miały stanleya a 3d valeo - przed liftowe, a po liftowe wszystkie valeo (ewentualnie tak samo jak przed lifty )ale nie jestem pewny na 100%