Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mb6 1,8 vti - problem z zawieszeniem

kris77
10-02-11, 01:21
Witam Serdecznie i o pomoc proszę poszukuję zawieszenia obniżającego do mojej MB6 obniżającego (moje obecne założone przez poprzedniego właściciela jest wielką lipą) zanoszę się z zamysłem
VOGTLAND:(bez reg. twardości) zakres reg. wysokości:0-75mm(przód)/40-75mm(tył) cena: 2084zł/komplet

VOGTLAND+KONI (z reg. twardości) zakres reg.wysokości:40-75mm(przód)/40-75mm(tył) cena: 2696zł/komplet

takie mam propozycję co robić aby nie wtopić stawiam na gwint bo nie chcę być rozczarowany że będzie za nisko lub za wysoko po montażu a więcej kasy już nie wykrzesam a nawet te 2696 PLN przerasta prawie moje możliwości.
z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam całe forum kris77

Cloud
10-02-11, 02:21
yyy generalnie kolego to widzę żeś tu nowy, więc ujmę to delikatnie - nie ten dział! Zanim napisałeś tego posta mogłeś chociaż przejrzeć działy jakie są na forum to wiedziałbyś że "nasze hondy" to po prostu nasze hondy a problemy twojej natury opisuje się w dziale tematycznym "układ jezdny" lub też w dziale technicznym dotyczącym konkretnie 5D. tak więc no offence ale nie zdziw się że ci temat zamkną i przeniosą do odpowiedniego działu
pozdro