PDA

Zobacz pełną wersję : świece z allegro

Lukash1
19-01-07, 21:49
Witam. Chcę wymienic swiece w mojej civic d14a2 z 95.chce kupic NGK, znalazlem je na allegro, tylko nie wiem dlaczego na allegro sa tak tanie, czy tu jest jakis przekret czy one sa moze podrobami?czy ktos juz kupowal te z allegro? ktos moze ma doswiadczenie?
ps szukajac po necie znalazlem ngk bkr6e11 v-line w sklepach od 13 do 10 zl za szt. a na allegro po 8.

clientR
19-01-07, 22:05
Ja kupiłem ostatnio na allegro dokładnie po 8,50 + wysyłka ale jescze ich nie założyłem wiem tylko że wyglądają identycznie jak te NGK które niemiec włożył. Pamiętam że ktoś tu na forum pisał że niby lepiej kupowac opakownia po 1 szt. niż te po 4szt. ale niewiem jak to jest. Niedługo się przekonam jak z nimi jest.
Pozdrawiam,

rodzyneck
19-01-07, 22:35
clientR, jak kiedyś kupiłem opakowanie 4szt to w środku były 4 pojedyncze opakowania więc nie wiem czy jest jakakolwiek różnica ;)

Lukash1
20-01-07, 15:45
clientR
jakbys założył te świece to byłbym wdzięczny gdybyś dał znaka jak one działają.

clientR
20-01-07, 23:07
clientR, jak kiedyś kupiłem opakowanie 4szt to w środku były 4 pojedyncze opakowania więc nie wiem czy jest jakakolwiek różnica ;)

no fakt u mnie też tak było :d

clientR
jakbys założył te świece to byłbym wdzięczny gdybyś dał znaka jak one działają.

łoki, ale to byś musiał poczekac pare dzionków, tylko niewiem czy tak od razu poczuje jakieś negatywy.

Lukash1
21-01-07, 13:20
clientR; aha, ale to nic napisz jak będziesz wiedział jak ci się one sprawują

tomiek
21-01-07, 23:37
Pewniej będzie kupić od Siwasa Sprawdzony i polecany na forum. Ceny tez ma przystępne.

zdroyek
22-01-07, 11:38
Ja kupiłem z allegro i wszystko gra :) co prawda nie NGK tylko DENSO bo słyszałem ze NGK już trochę stracili na jakości bo chyba francuzi zarządzają a nie japończycy :))

Lcfr
22-01-07, 14:28
Pewniej będzie kupić od Siwasa Sprawdzony i polecany na forum. Ceny tez ma przystępne.

tez tak polecam...
kupowalem i zadowolony jestem i z ceny i z produktu...