Zobacz pełną wersję : Zegary EK9 i DC2
Jest ktoś w stanie mi powiedziec czy podejdą bez kombinacji do EK4 nawet jeżeli będą oryginalne JDM?
Z EK9 raczej podejda jako plug and play ale spytaj Kojota on ma takie , a z DC2 to trzeba bedzie zmienia chyba?
Hm właśnie widziałem że Kojot ma od Ek9.Ciekawi mnie bardzo jak będzie z zegarami od DC2?Wie może ktos coś więcej?Dzięki za odp Panowie.
z dc2 pasuja do dc2. zeby wsadzic do czegokolwiek innego musialbys przedrutowac kable. i miec zegary z wtyczkami.
Dzięki ateraz jescze pyt z innej beczki żeby nie zakładać nowego tematu.Czy kiera z RHD DC2 z podusia podejdxzie do ek4?
Dzięki ateraz jescze pyt z innej beczki żeby nie zakładać nowego tematu.Czy kiera z RHD DC2 z podusia podejdxzie do ek4?
Tak
nie. kiera z DC2 podejdzie do 5g. do 6g potrzebujesz kierownice z EK9.
Potrzebuje 100% odpowiedzi.Kto z Was ma racje?
Ja w moim civicu 5g mam kiere z 6g ale z angola wiec moze tam jest inaczej niz w normalnych 6g??
Możliwe tylko ja potrzebuje mieć 100% pewność a Pati mówi że sie nieda a inny kolega że da.I kogo tu słuchać?
Ja wiem na 100% ze mam od 6 gen ale jak sie ma wieloklin miedzy angolem 6gen a normalnym 6 gen nei wiem, zapytaj mackaxxx, ccu, czy hondatanio np zeby przypasowali.